08 oktober, 2009

Imorgon är det fredag


Hur sammanfattar man en dag som försvinner i rappet??? Frukost, lunch och kvällsmat sen är det bingen... Låter trist eller hur?

Men det känns just nu som om jag inte hinner med min omgivning, som jag så gärna vill... Ni vet, man går runt och ser knappt människor man passerar utan har full fokus på allt annat - det man bara måste hinna innan... osv osv...

Det är inte bra och jag är glad att jag är medveten om det för då kan jag försöka styra upp det! Ska börja sätta streck i min almanacka så att jag bokar upp dagar/timmar på arbetet som är avsedda för just det JAG måste ha färdigt för ska jag släcka bränder hela tiden blir det liksom mina arbetsuppgifter som skjuts upp hela tiden. Inte bra alls!

Så till alla vänner och bekanta - sorry att det verkat som jag varit instängd i en ostkupa när ni pratar med mig - jag ska verkligen ta tag i mig själv!

Idag har vi även varit på banken och skaffat vuxenpoäng, skratt, men fanken vad man straffas med skatter och andra avgifter när man vill fixa allt så det blir rätt och riktigt! Ja, att bli sambo när den ena äger ett hus och den andra ska köpa in sig och testament och grejjor - ja, det tål att tänka på. Juristen kostade i alla fall 750 kr första timmen, cashing!

Huvva vad det stormar ute - pappsen har det bra hoppas jag som är på väg mot vinterriket och älgjakten...

Nu ska jag borsta tanden och lägga mig i bingen - Benson har redan tagit plats...
Om jag skyndar mig så slipper jag släcka alla lamporna, hihi, då får N ta hand om det tjohooo - Sicken Blås!!!

Inga kommentarer: