24 oktober, 2009

Höst

Nu har vi varit ute och promenixat och stannade till hos föräldrarna på en god frulle... Har gått en bra dvs långrunda med Benson som då och då snöade in totalt i damdofternas värld. Det kan ta knäcken på vem som helst.

Ok, erkänner, har väl jamsat för mycket med honom - så någon direkt pli på honom har jag väl inte. Men det är inte så illa heller, eller???

Det är lika bra att erkänna att den person som har bäst pli d v s "ledaregenskaper" för Benson är ju pappsen. Ja, då var det sagt så nu behöver vi inte grotta ner oss i detta. Sen att Benson skäller som många påpekar beror ju på annat.... Det är ju en rasegenskap - han är ju klassad som vallhund!! Man säger ju ifrån liksom!

Just i skrivande stund ligger det en något fuktig Benson Bengan Boy under köksbordet och sussar gott. Och det passar bra för nu ska vi upp i lägenheten och städa lite. Det är ju visning imorgon.

Igår var det en härlig fredagskväll med tända marschaller i vanlig ordning och god chili con carne med sallad och gott vin till, mums! Mammsen och pappsen fick sig ett skrovmål de också och det var en riktigt skön fredagkväll.

Även om jag inte är någon sjusovare kan man ju tycka att det är i tidigaste laget kl 6 en lördagsmorgon när man har chansen att bara ta det luuuuuuuuuuuuugnt!

Nix - nu till dammvippans land!

Inga kommentarer: