15 januari, 2007

Måndagen den 15 januari

Så då var det ny vecka nya tag! Efter en knepig natts sömn var det dax att kliva ur loppelådan och göra morgonritualerna.

Det där med kliva ur sängen var en överdrift ska jag villigt erkänna - för jag har så ini bänkens ont i snudd på hela min kropp men benen är allt värst!!! Jag fick på något vis rulla mig ur sängen.

Väl på jobbet var alla på topp - så här en alldeles vanlig måndag. Även om fasadplåt blåst bort och entrésnurrorna var ur funktion. Den här blåsten har allt ställt till det... Men men, oj vad jobbiga trapporna upp på kontoret var idag då. Annika satt och log på sitt rum och menade på att hon hörde mig pusta från andra trappavsatsen (det värsta är att hon har rätt).

Skitjobbigt och det var som om benen knirrade!

Nåja, dagen passerade i rappet och var bra som den brukar vara. Jag trivs så bra med alla på mitt arbete vilket är bonus!

Off you go - tänkte jag och körde till träningen! Väl där var där massor av nya ansikten och det underlättade ju under uppvärmningen på bandet, jag kunde stilla min nyfikenhet och analysera. Det är så kul att iaktta och uppvärmningen gick fort.

Därefter en rundtur bland vikter/skivstänger och maskiner och Crillan instruerade rygg och axelövningar. Ja, det kokar i kåpan på mig - mycket jag ska få in i minnet! Men men.. det kommer säger Crillan.

Förresten var det slut på "smekmånaden" som hon sa och öka tempot på bandet när jag värmde upp! Hoppla!

Sen tog jag några situp med mina magar också - poh! Tänk när det blir singularis - mage!

Kl åtta var jag färdig och for hem till maps och där det serverades lite kyckling (ok-jag åt skinnet, sorry vill bara vara ärlig) sen var jag nöjd och belåten och "tog hunden med mig" hemåt och tog en svalkande dusch.

Nu sitter jag framför tv:n och inväntar Idrottsgalans slut så jag kan få reda på vem som får Jerringpriset!

Kom förresten på att det var lika bra att träna för när jag väl kom hem hade ingen ringt, tja jag hade inte ens fått en räkning i brevlådan!

Natti...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur stor e Benson? Jag undrar för att jag vill veta!Du e lite busig men du är snäll, ( och numera Duktig också, keep up the good workout!!Liz)
Hej då hej Dylan Morris