14 juni, 2011

Helgresumé...

I helgen som gick hade vi besök av Sandra och Andreas, Sandra även kallad bonusdotter för er invigda... Inget biologiskt band utan det har bara blivit så, skratt! Andreas skulle lära sig vänslas med kommunalåkande skratt... Tåget in till Helsingborg blev en ersättningsbuss - okul, men han skötte sig bra! Han visste ju att han skulle få uppleva Köpenhamn. På båten över Öresund insåg han att det Köpenhamn han en gång tidigare besökt var Helsingör.... Ja, vad säger man... ... ler/skrattar fortfarande...


Se så fint de sitter ...
Ja, det här med att få plats med allt på bild är inte lätt men efter många tappra försök fick även Sandra vara med på vår lilla turistbild utanför Tivoli.

Copenhagen here we are!

och Copenhagen Carneval it was...







Man blir rätt lätt trött på Ströget


Väl framme på Gråbrödratorv - det vankas mat, mums!




En solig plats i Nyhavn...


på en "sunkig" inpyrd pub och S tyckte att en ny profilbild skulle passa mig... Funkade mitt trick att ta bort dubbelhakorna?




Näe, A var trött efter promenaden från Nørreport mot Strøget... Och där var ju ändå elefanter överallt. Lite svårt att komma upp...


Dagen efter blev det en runda golf, haha!


Önskar att ni alla fick se hur fotografen låg på alla fyra på green.... guess who?!


Lite input gällande http://www.elephantparade.dk/


Totalt 102 sponsrade elefanter finns att se runtom i Köpenhamn i sommar. Den 9 september auktioneras de ut av Bruun Rasmussen och förhoppningen är att auktionen ska ge 5 miljoner danska kronor. Pengar som går till The Asian Elephant Foundation som investerar i olika projekt för att förbättra elefanternas levnadsvillkor.


Klicka vidare och se så fina varianter det finns...

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh så fina bilder Marika!!! Du strålar! Kram M