23 december, 2009

Dan före dopparedagen

Idag är det dan före dopparedan... Och alla julklappar är köpta sånär som på en...

Igår blev det mesta klart och maten är inpackad i kylen sen väntar vi på god förtäring i gott sällskap.

Vi var inte hemma förrän närmare kl 21.30 igår och det kändes att vi hade stigit upp kl 5 ca... Så väl hemma blev det en god kopp kaffe och en whiskey och slappa i soffan fram till kl 22.30 när det knackade hemlighetsfullt på dörren...

Hm, man blev som en levande fågelholk - vem kommer nu? För det här med tomten har vi ju slutat tro på för några år sedan...

Ja, det var ju Conny och Petra med en liten färdknäpp och det var trots våra trötta ögonlock riktigt, riktigt trevligt fram till kl 02.00. Vem trodde att man skulle orka det då? Men som sagt vi somnade så gott efter en mycket trevlig kväll.

Sen var det de här med Benson, Bengan, Lindarw.... Ja, Niclas kallar honom Lindarw för han tycker att Benson har lite feminina drag, haha! Men hallå han var ju enda killen i kullen så det är väl inte så konstigt. Han har ju fostrats med förståndiga tjejer skratt!

I vilket fall som helst, han mr B, har ju inte kopplat att det är julledigt nu och att han inte behöver kratta och väcka oss kl 6. (Han e ju Sveriges smartaste hund enligt mammsen och vill ju inte att vi ska försova oss...)

Nix nu e det sista rycket och återlämning av stol som vi köpt på Härliga Hem/EM möbler - sen det bästa av allt....

STORSTÄDNING!

Ha det bäst alla!

2 kommentarer:

Gith sa...

Hahaha, javisst, storstädning hör väl absolut till dina favvosysslor..hoppas ni får en riktigt god jul, kramar till alla Sprinzlar och Månsson Gith o resten..

Therese sa...

En riktigt, riktigt GOD JUL önskar vi här i norr!!! Glöm inte att hälsa mammsen å pappsen med. KRAM!